VERKKOVARAAJALLE
MÄÄRÄAIKAISKATSASTUS
ALK. 28 €

Meistä Sanottua:

Erittäin hyvä ja asiallinen palvelu, hintakin halvempi kun varaus tehty netin kautta.

5/5

Meistä Sanottua:

Asiallinen katsastus, ja erittäin hyvää palvelua

5/5

Voit varata katsastusajan miten sinulle parhaiten sopii: verkosta, puhelimella tai tulemalla käymään. Meillä on myös käytössä drive in -kaista, joten jokaiselle löytyy sopivin tapa katsastaa. Katsastuksen aikana tarjoamme odotustilassa kahvit, ja halutessasi voit seurata katsastustapahtumaa hallissa. Meille on helppo tulla! Lue lisää määräaikaiskatsastuksesta täältä.

Etuasiakkaille edulliset sopimushinnat! Kysy meiltä alennusta katsastuspalveluista, mikäli sinulla on jäsenkortti seuraaviin: SF Caravan, Borealis, Neste Oil, AL-Autoliitto, Suomen Taksiliitto, Uusimaan Klubikortti, AKK jäsenet, Verde Klubikortti, Nesteen Autokerho.

KATSASTUS HENKILÖ- JA PAKETTIAUTOT

Henkilö- tai pakettiauton määräaikaiskatsastuksen varaat edullisimmin verkossa alk. 28 € + mahdolliset päästömittaukset. Mikäli päästömittaukset on tehty aiemmin vaikkapa huollossa, voit varata ajan myös pelkkään katsastukseen. Drive in -katsastus tai muualta kuin verkossa varattuna alk. 43 €.
alk. 28 €

KATSASTUS MOPOAUTOT
JA MÖNKIJÄT

Mopoauton tai mönkijän määräaikaiskatsastuksen varaat edullisimmin verkossa alk. 28 € + mahdolliset päästömittaukset. Mikäli päästömittaukset on tehty aiemmin vaikkapa huollossa, voit varata ajan myös pelkkään katsastukseen. Drive in -katsastus tai muualta kuin verkossa varattuna alk. 43 €.
alk 28 €

KATSASTUS ASUNTOAUTOT, -VAUNUT JA PERÄKÄRRYT

Asuntoauton, -vaunun tai peräkärryn määräaikaiskatsastuksen varaat edullisimmin verkossa alk. 28 € + mahdolliset päästömittaukset. Mikäli päästömittaukset on tehty aiemmin vaikkapa huollossa, voit varata myös pelkän katsastuksen. Drive in -katsastus tai muualta kuin verkossa varattuna alk. 43€.
alk 28 €

RALLIAUTON KATSASTUS

Meiltä saat myös kilpa-autojen kuntokatsastuspalvelut. Kuntokatsastus on suoritettava ennen ensimmäistä kilpailua ja se on voimassa vuoden. Katsastukseen tarvitset mukaan auton luokitustodistuksen, AKK:n myöntämän katsastuskortin, tullauspaperit tai kopion Trafille tehdystä käyttötarkoituksen muutoksesta sekä lisäksi tarvittaessa alustan osien valmistustodistukset.
alk. 70 €

PÄÄSTÖMITTAUS

Päästömittaus sekä OBD-testi suoritetaan määräaikaiskatsastuksen yhteydessä. Mittaukset voidaan myös suorittaa erillisenä esimerkiksi ennen katsastusta olevan huollon yhteydessä, jolloin määräaikaiskatsastuksessa hyväksytystä testistä riittää todistus. Ajan voit varata helposti verkossa.
35 €

JÄLKITARKASTUS

Katsastuksessa havaitun vian perusteella ajoneuvo voidaan määrätä jälkitarkastukseen. Jälkitarkastus on tehtävä kuukauden kuluessa määräaikaiskatsastuksesta. Mikäli jälkitarkastusta ei tehdä määräaikana, auto on katsastettava uudelleen. Voit varata ajan jälkitarkastukseen helposti verkossa.
25 €

AJONEUVOJEN REKISTERÖINTI

Täyden palvelun katsastusasemana tarjoamme myös ajoneuvojen rekisteröinnit sekä esimerkiksi omistajanvaihdoksiin liittyvät palvelut kaikki saman katon alla.

REKISTERÖINTI-KATSASTUS

Meiltä rekisteröintikatsastus ennen rekisteröintiä esimerkiksi silloin kun tuot ajoneuvon ulkomailta tai otat käyttöön rekisteristä poistetun ajoneuvon. Rekisteröintikatsastuksessa läpikäydään ajoneuvon luokittelu ja tarkastetaan, että ajoneuvo vastaa asetettuja vaatimuksia.
alk 150 €

Vakuutukset

Hoidamme autosi vakuutusasiat kuntoon esimerkiksi ajoneuvon rekisteröinnin yhteydessä. Varmistamme vaivattomasti yhdellä kertaa, että sinulla on juuri sopiva vakuutus autossasi.

KUNTOTARKASTUS

Kuntotarkastuksessa kartoitamme autosi kunnon ja arvion sen käyvästä arvosta. Kuntotarkastus onkin kannattavaa suorittaa esimerkiksi ennen auton myyntiä! Kuntotarkastuksesta sinulle jää yksityiskohtainen tarkastuspöytäkirja ja saat tietoosi autosi mahdollisen korjaustarpeen.

Venerekisteröinti

Täyden palvelun katsastusasemana tarjoamme vesikulkuneuvojen rekisteröintipalvelut esim. omistajanvaihdokset, ensirekisteröinnit, rekisteriotteen tilaukset.

REKISTERÖINTI-KATSASTUS

Meiltä rekisteröintikatsastus ennen rekisteröintiä esimerkiksi silloin kun tuot ajoneuvon ulkomailta tai otat käyttöön rekisteristä poistetun ajoneuvon. Rekisteröintikatsastuksessa läpikäydään ajoneuvon luokittelu ja tarkastetaan, että ajoneuvo vastaa asetettuja vaatimuksia.
alk 150 €

VARAA AIKA
TAI KYSY LISÄÄ